Volejbalistky zahájily novou sezonu

Vložil 13. 10. 2016 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Prvním turnajem nové sezony bylo v polovině září finále Mistrovství České Republiky v barevném minivolejbalu v Brně. V kategorii zelených hrály výborně Aneta Šťastná s Evou Černou, které sice věkem patří o ročník níž, ale svou roli skvěle zvládly a bez problémů doplnily své starší spoluhráčky. V modré barvě jsme měli dvojí zastoupení. Holky z béčka po slabší sobotě v neděli všechno napravily, vyhrály všechna svá utkání a celkově obsadily 35. místo mezi padesáti družstvy. Áčko jelo do Brna obhajovat čtvrté místo z předchozí sezony. Předpoklady začaly dívky naplňovat už v sobotu, když vyhrály všechny své zápasy. V neděli pak v zamotané a vyrovnané skupině chybělo trochu štěstí k medaili. Dvě utkání jsme ztratili rozdílem jediného bodu a výsledkem bylo stejně jako loni čtvrté místo. Což je sice v této konkurenci výborné, ale medaile z toho zase nebyla.

Další víkend odehrálo „béčko“ starších žákyň první kolo KP. Toto družstvo by mělo v téhle kategorii zatím jen sbírat zkušenosti, ale holky se rozhodly popřít papírové předpoklady a dva zápasy ze čtyř dokázaly proti starším soupeřkám vyhrát. Áčko vstoupí do této soutěže až ve druhém kole s jasnými ambicemi vybojovat si účast na Mistrovství ČR starších žákyň, tedy skončit nejhůř na druhém místě tabulky.

Kadetky zatím odehrály čtyři utkání, v nichž neztratily ani set a suverénně vedou tabulku KP.

Naše nejmladší mají za sebou kvalifikaci trojkového i čtyřkového minivolejbalu a v obou si vedly velmi dobře. V první lize čtyřkového máme jedno družstvo, v trojkách dokonce dvě. Pevně věříme, že dívky budou ve výborných výkonech pokračovat a navážou na dobré výsledky z posledních sezon.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes