Soustředění pohledem hráček

Vložil 1. 09. 2019 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Hráčky si na soustředění užily

Po dlouhých dvou měsících jsme se konečně dočkali! Všichni už jsme se hrozně těšili na den, kdy se zase potkáme.  A ten nastal ve čtvrtek 15.8., kdy nám začínalo soustředění. Nejprve jsme se jako obvykle setkali na kurtech v Žatci, kde jsme strávili naše první tři dny. Měli jsme dva tréninky denně, které nám takhle ze začátku daly pěkně zabrat. V neděli pak ale naštěstí přišel volný den. Byl to totiž náš den odjezdu do Kralovic. Jako obvykle jsme odjížděli chvíli po poledni a samozřejmě nastal zmatek… Máme všechno, nezapomněli jsme něco? Prostě moc lidí, moc věcí a málo místa. Nakonec jsme ale vše zvládli a když už jsme konečně všichni seděli v autobuse, veškerá špatná nálada nás opustila a my se těšili na nadcházející týden.

Začátkem týdne nám bohužel nepřálo moc počasí. Ale přestože jsme trénovali venku na antuce, naše tréninky to nijak výrazně neovlivnilo, protože do tělocvičny, která je pro trénink nás všech dohromady moc malá, jsme se museli schovat pouze jednou. V kempu, kde jsme bydleli, nám pak špatné počasí také nijak nevadilo. Pouze jsme pozměnili náš program a místo obvyklých večerních her jsme se všichni sešli v jídelně, kde jsme si za doprovodu kytary zazpívali.

Brzy se však počasí umoudřilo a my se mohli plně věnovat našim tréninkům. Každý den jsme trávili dva tréninky na kurtech a jeden trénink pak večer v kempu. Ten byl zaměřen na posilování. Bylo to náročné a hlavně ke konci týdne už nám docházely síly, ale společně jsme to nakonec zvládli. Soustředění totiž určitě není jenom o trénování, ale také o stmelení týmu. A to se daří právě jak na trénincích, tak ale samozřejmě i mimo ně. Tím, že jsme všichni jako obvykle nechali telefony doma, jsme spolu trávili veškerý volný čas a bylo mnohem více příležitostí jak jsme se mohli vzájemně poznat navzdory rozdílnému věku všech hráček.

Na soustředění jsme zažili spoustu zábavy. Byli jsme společně v lese na houbách, hráli jsme spolu hry a na konci týdne jsme si připravili společný program pro trenéry. Každý se nějak zapojil a myslím, že jsme si to všichni moc užili. Jak trenéři, tak my holky.

Náš pobyt se ale bohužel pomalu chýlil ke konci a my se museli začít připravovat na odjezd. Ještě předtím jsme ale všichni společně strávili poslední večer u táboráku. Samozřejmě nemohly chybět ani buřty ani kytara. Jako vždy to bylo skvělé zakončení soustředění. Další den už jsme jeli domů. Každý se asi trochu těšil, zároveň se ale nikomu moc nechtělo. Klidně bychom si to prodloužili. Už teď se moc těšíme na další společně strávené akce.

Kateřina Rodová

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes