Kondiční soustředění

Vložil 25. 09. 2019 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Pojedete příště s námi???

Ve středu 11. 9. jsme se někteří ulili ze školy a sešli se na hlavním vlakovém nádraží. Kolem čtvrté hodiny jsme vyrazili směr Most. Tam jsme z osobního vláčku přestoupili na rychlík a jeli jsme do Děčína. Už ve vlaku začaly naše karetní souboje, které byly přerušeny snad už posledním přestupem do vlaku na Krásnou Lípu. Z nádraží v Krásné Lípě nás čekala 3 kilometry dlouhá cesta do Krásného Buku, kde jsme byli ubytovaní.
Penzion byl zařízen ve staromódním stylu, ale jinak se nám pokoje líbily. Po cestě vlakem jsme byli všichni tak unavení, že jsme šli brzo spát. Další den ráno jsme vyrazili na první túru. Dopoledne jsme šplhali po vyhlídkách v Kyjovském údolí. Bylo to velmi únavné. Den nám ale zpestřilo odpoledne výstupem na Vlčí horu s rozhlednou na vrcholu. Někteří byli tak unavení, že na rozhlednu ani nešli. Při cestě dolů jsme udělali zastávku v Geologické zahradě, kterou zařídil Jarda (jeden z našich trenérů). Po velmi „zábavném“ výkladu jsme se posunuli o 100 metrů dál do místní restaurace. Po krátkém odpočinku jsme se konečně dostali zpět na ubytování. Tenhle první výlet byl dlouhý 22,5 kilometru.
Pátek byl den odpočinku. Šli jsme“ krátkou“ procházkou do informačního centra a zpátky na oběd. Naše krátká procházka se totiž může pyšnit 15,5 kilometry. Odpoledne pršelo, a tak jsme ho strávili hraním deskových her v pohodlí penzionu.
Následující den nás čekal nejdelší výlet. Ráno jsme nasedli na autobus a vyjeli směrem na Pravčickou bránu. Po dlouhém výstupu jsme se pokochali výhledem a pokračovali v cestě. Po 23 kilometrech jsme se pomocí růžové pozitivní energie (růžová trička) dostali na zastávku autobusu a dojeli zpět.
Celý tento pobyt jsme si užili, a to i bez mobilních telefonů. Stmelili jsme kolektiv a zlepšili si kondičku.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes