Nakonec úspěšné zakončení sezóny

Vložil 29. 06. 2020 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

na snímku z Poháru Severu žatecké céčko tvořené mladšími a staršími žačkami

na snímku z Poháru Severu žatecké céčko tvořené mladšími a staršími žačkami

Přes vynucenou pauzu zakončily žatecké volejbalistky sezonu tak, jak jsou zvyklé. Na začátku června absolvovaly holky i s trenéry vodácký kurz. I když nám tak úplně nepřálo počasí, užily si holky sjíždění Ohře se vším všudy.

O týden později už za krásného počasí proběhl tradiční turnaj s rodiči zakončený táborákem, opékáním buřtů za účasti rekordního počtu 112 hráčů a hráček.

Poslední akcí byl také tradiční turnaj juniorek a kadetek o Pohár Severu. Do turnaje deseti družstev jsme nasadili hned tři domácí týmy. Áčko tvořené kadetkami a béčko s céčkem tvořené staršími a mladšími žákyněmi. Všechna tři družstva předvedla výborné výkony. Naše nejmladší se zápas od zápasu zlepšovaly, aby nakonec obsadily osmé místo. Béčko tvořené budoucími kadetkami smolně v tiebreaku prohrálo souboj o třetí místo s Duchcovem. Áčko ztratilo první set až ve finále. Nakonec ale v krásném zápase porazily 2:1 teplické ligové juniorky a celý turnaj ovládly.

Holky se výbornými výkony i výsledky hezky rozloučily s velmi úspěšnou sezonou. Teď je čeká zasloužené volno a v polovině srpna už nám začne příprava na další ročník, ve kterém se žatecký volejbal vrátí v kategorii kadetek i juniorek do první ligy.

Bára s Kačkou (v plavkách) i s fanklubem

Bára s Kačkou (v plavkách) i s fanklubem

Po dopsání článku nás mile překvapila ještě jedna zpráva o kterou se musíme podělit. Na vlastní pěst naše 2 hráčky utvořily beach-volejbalovou dvojici a přihlásily se do krajského přeboru juniorek. Bára Karasová s Kateřinou Rodovou spolu poprvé v životě nastoupily do beachového turnaje, který se jim ale podařilo hned v premiéře vyhrát. Vzhledem k absenci trenérů lze reprodukovat pouze pocity hráček a to, že své soupeřky udolaly fyzickou připraveností. Nutno říci, k velikému překvapení trenérů.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes