Kadetky na druhém místě tabulky

Vložil 1. 03. 2010 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

V neděli jsme na domácí palubovce přivítali silného soupeře z Mostu. Naše prořídlá sestava nevěstila zrovna snadný zápas, přestože v tabulce jsme byli o tři místa výše. Předpoklady se potvrdily hned v úvodním setu, ve kterém jsme nadšeně hrajícímu soupeři podlehli 22:25. Pak jsme se naštěstí dokázali vyrovnat s vynucenými změnami v sestavě a vývoj zápasu jsme otočili (25:11,27:25,25:23). Naše hra se opírala především o výbornou nahrávku Elišky Kundratové, z níž nejvíce těžily obě smečařky – Denisa Piglová (18 bodů z útoku) a Bára Hanušová (12 bodů).
Ve druhém utkání dostala šanci mladá Jana Morávková, věkem teprve mladší žákyně. Obavy, jak svoji premiéru zvládne, se ukázaly jako bezpředmětné, Jana stejně jako ostatní dívky tentokrát zvládly utkání bez zaváhání a zvítězily hladce 3:0 (25:17,25:10,25:16)
Tři kola před koncem KP kadetek se děvčata VK Sever Žatec drží na druhém místě tabulky o bod za Teplicemi se čtyřbodovým náskokem na třetí Ústí nad Labem. Zisk stříbrných medailí tak máme již zcela ve svých rukou.

na snímku útočí Jana Břízová, vykrývají zleva Jana Morávková, Eliška Kundratová a Petra Ryková.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes