Pohár nadějí doma

Vložil 21. 02. 2012 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku útočí Aneta Vodrážková, zleva vykrývají Petra Skalická, zády stojící Michaela Cviková a Karolína Kendrová.

O víkendu 18.-19.2. proběhl v Žatci Pohár nadějí, soutěž starších žákyň. Silná sestava, dobrý příjem a bojovnost, to zdobilo celý víkend žatecký tým. Naše děvčata předvedla zatím nejlepší výkon a nezalekla se ani zkušenějších družstev. Jako kaňku na jinak výborném výkonu celého družstva lze označit snad jen nervozitu v koncovkách. Úspěšný turnaj nám přinesl výhry nad Lokomotivou Plzeň a ŠVK Habartov stejným poměrem setů 2:1. V domácím prostředí si děvčata dvěma výhrami zajistila 6. místo, které je úspěchem pro tak mladý tým.

Všechny dívky hrály velmi dobře, přesto naší jasně nejlepší hráčkou byla Míša Cviková. Výborná byla zejména naše obrana, naopak trápení jsme prožívali v útočné fázi.

Celý turnaj nahrávaly Rita Došková a Péťa Skalická, na smeči hrály Karča Kendrová a Míša Cviková, na bloku Pája Barochová a Aneta Vodrážková. Střídaly Péťa Lišková a Bára Marečková.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes