Dívčí volejbal po polovině sezony

Vložil 11. 12. 2012 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

blokuje Bára Hanušová, vykrývají Ola Hradcová a Majda Nosková

Juniorky VK Sever Žatec bojují i letos v první lize. Soutěž jsme začali velmi špatně. V prvních sedmi utkáních jsme nezískali ani bod a byli beznadějně poslední. Od té doby však hrály dívky jako vyměněné a přišly i lepší výsledky.

To nejlepší předvedly v posledním kole na palubovce lídra soutěže VK Karlovy Vary. První utkání bylo velmi kvalitní, plné výborných výkonů na obou stranách, bohužel se šťastnějším koncem pro domácí. Výsledkem byla naše porážka 2:3 (17,-19,-25,20,-11). Ve druhém zápase jsme dokázali na svůj výkon navázat, domácí nikoli. Připravili jsme tím vedoucí celek soutěže o domácí neporanitelnost a to poměrně hladce 3:0 (21,15,15). Výborný výkon celého týmu skvěle dirigovala Eliška Kundratová, která k přesné nahrávce přidala i výborný servis.

Přezimujeme na čtvrtém místě tabulky se čtyřbodovým náskokem na Teplice a sedmibodovým na poslední Ústí nad Labem.

Velmi vyrovnané je čelo tabulky KP kadetek. Vyrovnané jsou i vzájemné zápasy tří nejlepších družstev. S Teplicemi i Ústím máme po podzimu vyrovnanou bilanci a soutěž bude napínavá až do svého závěru. Po podzimu jsou v čele Teplice o jeden bod před námi, o další bod zpět je Ústí nad Labem. Ostatní týmy mají větší bodový odstup a do boje o medaile nejspíš nezasáhnou.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes