Juniorky dohrály základní část první ligy

Vložil 25. 01. 2013 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na začátku ledna nás vzhledem k vývoji v základní skupině čekaly dva klíčové dvojzápasy, které se nám započítávají do nadstavbové části 1. ligy.

12. ledna jsme hráli na palubovce teplického Šanova, se kterým jsme měli shodný bodový zisk a již také jistotu, že s tímto týmem budeme hrát nadstavbu a tedy, že se tato utkání budou do „jara“ počítat. V prvním zápase se dívky chvilku rozkoukávaly a seznamovaly s cizí halou, ale od druhého setu jsme měli utkání pevně ve svých rukou – 3:1 (-11,18,16,20). V druhém zápase nám docházely psychické síly a asi proto se k nám v koncovkách setů otáčelo štěstí zády 0:3 (-18,-25,-23).

O týden později jsme v domácím prostředí přivítali Ústí nad Labem se stejnou jistotou, že hrajeme o velmi důležité body. V kádru nám však kvůli zraněním, nemocem i školním povinnostem nezůstala ani jedna smečařka. Naše dívky se však se všemi okolnostmi vyrovnaly výborně a v obou utkáních dokázaly své soupeřky přehrát 3:1 (-22,19,25,22) a 3:0 (24,16,25).

Do nadstavbové části soutěže tak vstupujeme náskokem šesti bodů na Teplice a dvanácti bodů na Ústí. Jsme na druhém místě šestičlenné tabulky a čekají nás postupně soupeřky z Klatov, Prahy a Tábora.

tabulka nadstavby

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes