Nejmladší dívky na Mistrovství ČR v minivolejbalu

Vložil 31. 05. 2013 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

 

Z krajské kvalifikace postoupilo osm družstev VK Sever Žatec do oblastního kola MČR v barevném minivolejbalu. Téměř 300 družstev v šesti kategoriích bojovalo o postup do finále mistrovství republiky, které se bude konat na konci června při příležitosti mistrovství světa juniorek v Brně. 

Děvčata z pátých a šestých tříd bojovala, ale v silné konkurenci se prosadit nedokázala a všechny čtyři týmy skončily v konečném pořadí ve druhé polovině tabulky.

Naše nejmenší v kategoriích třetích a čtvrtých tříd si vedly naopak výborně. Nejenže všechna družstva vybojovala postup na finálový turnaj, ale třeťandy Kačka Rodová, Míša Nováčková a Lucka Schovancová skončily na výborném sedmém místě v konkurenci téměř padesáti týmů.

Ještě cennější byl výsledek, který vybojovaly Péťa Barochová (2. třída) a Barča Karasová  (3. třída) v kategorii čtvrťáků. Skončily sice až ve druhé desítce konečného pořadí, bez obtíží však vybojovaly postup a nechaly za sebou přes třicet týmů podstatně starších kluků a holek. 

Žatecký volejbal se o svou budoucnost evidentně bát nemusí.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes