Volejbalová mašina juniorů se začíná rozjíždět

Vložil 16. 10. 2010 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

V sobotu pokračovala již třetím dvojzápasem liga juniorů. Náš tým zajížděl na území nováčka z Litvínova, ač v oslabené sestavě, jel Sever do Litvínova s odhodláním vyhrát už alespoň nějaký set. V prvním zápase se ale slova o odhodlání vyhrát moc nepotvrdila a tým působil velmi ospale. Na hřišti se nic moc nedařilo a především v prvních dvou setech nás soupeř jasně přehrával. Ve třetím setu přišlo zlepšení, ale Litvínov si první zápas pohlídal. O pauzu mezi zápasy proběhla porada a ta tým, jak se zdálo, velmi nabudila.

Do druhého zápasu vlétl úplně jiný tým. Tým s touhou vyhrát. Pral se o každý bod a první set vyhrál poměrem 25:23. Ve druhém setu zřejmě přišlo uspokojení a tým ho jednoznačně prohrál. Třetí set začal Sever opět bojovat a vyhrál ho. Ovšem poté následovalo to samé a čtvrtý set prohrál. V pátém setu i přesto, že kluci moc chtěli, nedokázali vyhrát. Výkon byl ale oproti minulým zápasům o hodně lepší a byla vidět chuť zvítězit. První liga pokračuje v sobotu 23. října, kdy Sever hraje doma. Pojďte Sever podpořit!

Sestava :  Bambas Vojtěch, Koutník Patrik, Myška Jan, Myška Michal, Beneš Tomáš, Verunáč Jan, Pylypčuk Pavel, Jančík Karel .

VK Chemopetrol Litvínov – VK Sever Žatec 3:0(15,12,19) , 3:2 (-23,10,-23,11,6)

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes