Volejbalistky zahájily výborně

Vložil 7. 10. 2013 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Žatecké juniorky zahájily ligovou sezonu v sobotu v domácím prostředí proti týmu VK Rokycany. Družstvo je letos výrazně omlazené, mnoho děvčat teprve začíná sbírat první ligové zkušenosti. Přesto se dívky s úvodním dvojutkáním popasovaly výborně. V prvním zápase přehrály své soupeřky zejména kvalitním servisem a odvážným útokem a zvítězily přesvědčivě 3:1 (19,-22,23,18). Ve druhém utkání se již projevily naše menší zkušenosti a soupeř brzy vedl dva jedna na sety. Zdánlivě ztracené utkání však dívky dokázaly otočit. Odpor soupeřek zlomily ve čtvrtém setu, ve kterém jsme prohrávali 2:10 a utkání dohrály ve velké pohodě 3:2 (21,-22,-13,23,7).
Vynikající výkon předvedly hlavně Eliška Kundratová na nahrávce a mladá Rita Došková v útoku. O vítězství však rozhodl výborný týmový výkon celého družstva.
O den později pak naše kadetky kontumačně získaly zápas s VK Litvínov, který se k utkání nedostavil.
Ve stejný den mladší žákyně velmi dobře zvládly úvodní kvalifikační turnaj Krajského Přeboru. V pětičlenné skupině naše „béčko“ zvítězilo bez ztráty bodu a „áčko“ obsadilo třetí místo.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes