Volejbalistkám začala jarní část sezony

Vložil 16. 01. 2014 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Juniorky VK Sever Žatec zahájily nadstavbovou část první ligy na palubovce Ústí nad Labem. Naše družstvo oslabené o šest hráček základní sestavy nedokázalo kompletnímu kádru soupeře vzdorovat a podlehlo dvakrát 0:3. V tabulce dívky klesly na čtvrté místo a boj o záchranu první ligy bude ještě velmi obtížný.

Podobně oslabený tým kadetek v neděli naopak bez větších obtíží dokázal porazit soupeřky z Chomutova. Dívky splnily povinnost a slabšího protivníka zdolaly 3:0 (16,22,17). Soupeř nás potrápil jen v úvodu druhého utkání, koncovka prvního setu byla velmi vyrovnaná a náš výkon trochu laxní. O vítězství rozhodl výborný výkon mladé Báry Marečkové, ke které se v dalším průběhu přidala i ostatní děvčata a dovedla i druhý zápas k výhře 3:0 (25,16,17).

na snímku z předchozího turnaje zleva Lucka Rodová, Anita Šidlofová a Verča Janoušková

Naše nejmladší hráčky v trojkovém minivolejbalu odehrály výborný turnaj v Duchcově. Ve druhé lize KP bojovaly dívky proti soupeřkám starším až o tři roky, přesto to na výkonech ani výsledcích nebylo znát, spíše naopak. „Áčko“ po třech vyrovnaných zápasech skončilo na třetím místě a bez obtíží se tak ve druhé lize udrželo. Dívky z „béčka“ nedokázal v turnaji porazit nikdo. Vybojovaly první místo a tím i postup do první ligy mezi pět nejlepších celků KP. Všechny dívky si zaslouží uznání, přesto k celkovému vítězství „béčka“ nejvíce přispěly obětavým a odvážným výkonem Kačka Rodová a Ivana Jarošová.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes