Žatecké volejbalistky druhé

Vložil 22. 05. 2014 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku zleva: Pája Barochová, Míša Cviková, Petra Skalická, Tereza Morávková, Rita Došková, Jana Kochanová, Bára Marečková a Eliška Kovářová.

Třetí květnový víkend odjely starší žákyně VK Sever Žatec na Sokolovskou Velkou cenu.

Turnaj je pouze pro zvaná družstva, která patří ke  špičce českého mládežnického volejbalu. Naše žákyně nastupovaly celý rok v soutěžích kadetek a juniorek, a tak neměly srovnání se stejně starými soupeřkami.

Úvod turnaje byl trochu těžkopádný, proti Orionu Praha začaly holky bojácně a první set vyhrály až v koncovce. Do druhého už ale vletěly s plným sebevědomím a soupeře deklasovaly 25:3. Postupně jsme porazili družstva SK Třebín (České Budějovice), VK Baník Sokolov, PVK Olymp Praha, VSK Český Krumlov a TJ Lokomotiva Plzeň. Děvčata bojovala o první místo, ale na vítěze českého poháru starších žákyň SK Hlincovka (České Budějovice) jim síly nestačily. Celkově druhé místo, o kterém rozhodl až horší poměr setů, je tak v dobře obsazeném turnaji obrovským úspěchem.

 Jednoznačně nejlepší hráčkou našeho týmu byla Tereza Morávková, která získala cenu pro nejlepší smečařku turnaje, za zmínku stojí i výborný výkon Rity Doškové, která musela na turnaji zaskočit jako nahrávačka.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes