Mladší žákyně dominují Krajskému Přeboru

Vložil 28. 11. 2015 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

na snímku útočí Míša Nováčková, vykrývají zleva Péťa Barochová a Bára Karasová

Všechny tři soutěže mladších žákyň mají za sebou úvodní dvě kola. V šestkovém volejbalu je VK Sever Žatec na prvním místě tabulky s jednou porážkou a sedmi vítězstvími.

Ve čtyřkovém volejbalu se mezi patnácti účastníky drží Žatec A na první místě o dva body před Děčínem. Další dva body ztrácí žatecké béčko.

V nejpočetnější soutěži, trojkovém minivolejbalu je po dvou odehraných kolech zcela unikátní situace. Dvacetičlennou tabulku vede Žatec A, jeden bod ztrácí Žatec B a další bod Žatec C. Nejbližší pronásledovatelé již nyní ztrácejí 4 – 5 bodů. Naše dívky v této soutěži odehrály celkem 42 utkání a vyjma vzájemných zápasů v nich ztratily jediný set. Čtvrtý žatecký tým složený z našich nejmladších si vede v soutěži také velmi dobře. V prvním kole se dívky bez obtíží udržely ve třetí lize, v kole druhém ji bez porážky vyhrály a postoupily tak do ligy druhé.

Dosavadní výsledky děvčat svědčí nejen o naší velké převaze nad ostatními soupeři v KP, ale také o velké vyrovnanosti kádru, což je dobrým příslibem pro budoucnost této generace žateckých volejbalistek.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes