Zimní soustředění z pohledu hráček

Vložil 11. 03. 2016 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

V sobotu 13.2. jsme se sešli u autobusu a náš volejbalový oddíl vyrazil na týdenní soustředění na běžky do Horní Blatné. V Žatci bylo jaro, ale tady na nás čekal sníh, který ještě během týdne nasněžil. Na pokojích jsme spali po osmi, ale to nám nevadilo. Chata byla pěkná, jen jsme museli vždy večer přerovnat jídelnu, abychom získali prostor pro hry. Druhý den jsme byli rozděleni podle výkonnosti do družstev. Nutno podotknout, že plno děvčat, ač byla poprvé na běžkách, se rychle zlepšila. V úterý odpoledne jsme šli na boby a všichni přišli vysmátý. Jenomže se chalupou začala šířit chřipka a pár dětí včetně trenérů muselo odjet.

 A tak jsme ve středu museli jet na trénink všichni společně, protože bylo málo trenérů. Těm rychlejším byla zima, protože museli čekat na ty pomalejší. Další den přijeli naštěstí další trenéři a bývalé hráčky vysokoškolačky, které se nám věnovaly. Poslední den se konal závod. Všichni jeli naplno a měli jsme z něho velikou radost.

 Na závěrečný večer jsme již tradičně připravili vystoupení s vlastní tvorbou. Nám starším se moc domů nechtělo. Po příjezdu jsme uklidili oddílové běžky, smutně se rozloučili a už se těšíme na další rok. Dík trenérům za péči.

Lucka Rodová

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes