Mladším žačkám vrcholí sezona

Vložil 31. 03. 2016 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Mladší žačky s medailemi

Mladším žákyním VK Sever Žatec jako první skončila soutěž v šestkovém volejbale. Před posledním turnajem bylo jasné, že budeme brát přinejhorším stříbrné medaile, což se dá, vzhledem k tomu, že jsme „šestky“ letos hráli vůbec poprvé, považovat za velký úspěch. Ve hře však pro nás stále zůstávalo i první místo a my jsme se  o ně rozhodně chtěli porvat. Cesta k němu však vedla přes vítězství nad nejlepším týmem soutěže Děčínem a k tomu na jeho vlastní palubovce.

V turnaji jsme nejprve uhráli dvě povinná vítězství nad soupeřkami z Ústí nad Labem. Ústecké áčko i béčko dívky zdolaly hladce 2:0 na sety. Posledním utkáním celé soutěže byl náš zápas s domácím Děčínem. V něm se bohužel projevily mnohem větší zkušenosti našeho soupeře, který měl celý zápas bezpečně pod kontrolou a v podstatě k ničemu nás nepustil. V rozhodujícím zápase sezony jsme podali nejhorší výkon v soutěži a usnadnili tak domácím získat zlaté medaile.

Naše hráčky sice odjížděly z posledního turnaje zklamané, ale naše první sezona v šestkových soutěžích byla úspěšná. Z dvaceti utkání jsme ztratili pouze tři, sedmnáctkrát zvítězili a soutěž zakončili na druhém místě se čtyřbodovým odstupem na vítězný Děčín. O jasné dominanci obou družstev svědčí to, že třetí Ústí nad Labem za námi mělo odstup propastných dvaceti bodů.

V soutěži se v žateckém dresu vystřídalo zhruba patnáct hráček. Nejvíc jsme se po celý rok opírali o výborné výkony Kláry Weidischové, Míši Nováčkové, Báry Karasové, Ivči Jarošové a Kačky Rodové.

Dívky čeká ještě vyvrcholení soutěží ve čtyřkovém a trojkovém volejbalu, v nichž si doposud stojíme ještě lépe než v kategorii šestek.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes