Krajské kolo v barevném minivolejbalu

Vložil 18. 04. 2016 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Týmy červeného, zeleného a modrého minivolejbalu

Minulý víkend se nejmladší žatečtí volejbalisté zúčastnili krajského kola v barevném minivolejbalu. Jedná se o soutěž, ve které se díky upraveným pravidlům mohou utkat o medaile kluci a holky ze druhých až šestých tříd. V každé z pěti kategorií měl VK Sever Žatec své zastoupení. Sedm nejlepších týmů v každé kategorii se kvalifikovalo do oblastního kola Mistrovství ČR.

Na tuto akci se podařilo kvalifikovat sedmi našim družstvům, přičemž šest z nich bralo zároveň medaile. Žlutou barvu určenou nejmladším vyhráli Jakub Vejvoda s Tomášem Ledvinou a zaslouženě brali zlaté medaile. Děvčata přidala bronz v červeném a stříbro v zeleném BMV. V turnaj nejstarších jsme v kategorii dívek dominovali a na stupně vítězů nikoho jiného nepustili. Celý turnaj vyhrály Barča Karasová, Lucka Rodová a Lucka Schovancová. Stříbro a bronz putovaly také do Žatce.

Tyto výborné výsledky pojedeme obhajovat v červnu na oblastní finále MČR, které se koná v Českých Budějovicích.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes