Starší žákyně dvakrát zlaté

Vložil 30. 04. 2018 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku oslava zlatých medailí KP

Starší žačky VK Sever Žatec ukončily letošní sezonu Krajského Přeboru na domácí palubovce. V posledním kole naše hráčky potvrdily letošní dominanci a v soubojích s děvčaty Děčína, Ústí, Litvínova a Duchcova neztratily ani set. V pěti bodovaných turnajích jsme odehráli 20 utkání a ztratili pouze jedno. Celou soutěž jsem tak ovládli s naprostou převahou, kterou dokumentuje i to, že o zlatých medailích bylo rozhodnuto už po předposledním kole v lednu.

Na snímku oslava zlatých medailí Poháru nadějí

Hned příští víkend vyvrcholila žačkám další soutěž, Sokolovský Pohár Nadějí. Také v této soutěži bylo už před posledním kolem jasno, že budeme brát zlaté medaile, což nám umožnilo si celý turnaj užít. Dvanáct hráček se v každém utkání pravidelně střídalo, což sice zapříčinilo dvě těsné porážky, ale i tak holky obsadily v posledním kole druhé místo a celou soutěž ovládly s obrovským náskokem na druhý Olymp Praha a třetí Klatovy.

Vyvrcholením sezony bude účast v prvním kole Mistrovství České Republiky, kterou jsme si vybojovali vítězstvím v KP. Děvčata se pojedou do Karlových Varů poprat se sedmi velmi silnými soupeři o tři postupová místa na finálový turnaj MČR.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes