Volejbalová sezona v plném proudu

Vložil 12. 10. 2018 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku zleva Janča, Majda a Nelča

O uplynulém víkendu začala volejbalová sezona žateckým hráčkám ve všech zbývajících kategoriích.

Na domácí palubovce proběhla kvalifikace Krajského Přeboru v trojkovém minivolejbalu. V konkurenci jednadvaceti týmů se naše nejmladší dívky neztratily a po bojovném výkonu si vybojovaly právo startovat ve třetí lize KP. V tomto turnaji žatecké barvy reprezentovaly Nela Havrdová, Janča Peterová a Majda Baránková.

V Poháru Nadějí hájí letos žatecké barvy výrazně omlazená parta holek, která s touto soutěží nemá prakticky žádné zkušenosti. Na první kolo do Děčína tedy děvčata i s trenéry Tomášem Vejvodou a Jardou Havrdou odjela spíš na zkušenou. Od začátku však naše holky dokazovaly, že se s novou soutěží hodlají naplno porvat. Úvodní zápas s Teplicemi sice ztratily, následně však přehrály Sokolov, Karlovy Vary i Olymp Praha. Večerní porážka od Plzně tak našim hráčkám pozitivní bilanci nezkazila. V neděli po prohře s Děčínem ještě porazily Orion Praha a po prvním kole nám patří čtvrtá příčka, která je v této kvalitní soutěži příjemným překvapením.

Jako poslední se do soutěže zapojily naše kadetky. Přestože je tým tvořen převážně žákyněmi, máme v plánu bojovat v této soutěži o medailové příčky. Hned úvodní kolo mělo ukázat, jaké jsou naše naděje. Soutěž zahajujeme na palubovce Ústí nad Labem, které obhajuje loňské stříbro. V prvním utkání naše holky nedaly soupeřkám žádnou šanci, soustavným tlakem na servisu a v útoku jsme si došli pro jednoznačné vítězství 3:0 (13,18,14). Druhé utkání bylo vyrovnanější a tentokrát po boji vítězí domácí tým 3:2 (-17,19,-15,22,2). Soutěž tak zahajujeme ziskem čtyř bodů z palubovky jednoho z favoritů KP.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes