Zimní soustředění

Vložil 7. 02. 2020 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku část účastníků zimního soustředění

Na snímku část účastníků zimního soustředění

Jako každý rok jsme i letos koncem ledna vyrazili na zimní soustředění. Po rozloučení s rodiči jsme nastoupili do autobusu směr Horní Blatná. Sněhové podmínky nebyly zpočátku z nejlepších. Připomínaly spíš duben než leden. Tomu jsme museli přizpůsobit veškeré naše aktivity. Místo běžkování jsme bruslili na rybníku a vyráželi na pěší túry. V úterý se už tak špatné počasí ještě o trochu zhoršilo, a tak jsme vyrazili do aquacentra v Jáchymově.

V noci na středu konečně napadl sníh. Poprvé jsme nazuli běžky a v nepříznivém počasí vyrazili na Blatenský vrch. Málo sněhu a velký vítr začátečníkům běžkování celkem znechutil. Ale ti, co vydrželi, si běžkování další den užili. Ve čtvrtek bylo totiž na běžkách celý den parádně.

Přes noc ale jako kouzlem sníh zmizel a my jsme opět vyrazili do Jáchymova. Soustředění jsme ukončili tradičním večerním představením. Pro ostatní jsme si připravili básničky, písničky, tance a hry. V sobotu při čekání na autobus jsme si uvědomili, že se domů vlastně nikomu nechce. Teď už se jen můžeme těšit na další společné akce.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes