Zahajovací turnaj kadetek a juniorek Lokomotiva Plzeň

Vložil 28. 08. 2011 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Juniorky absolvovaly výborný přípravný turnaj. Sedm těžkých utkání proti kvalitním soupeřům nám umožnil vyzkoušet, jak jsme na tom herně a fyzicky před nastávající sezonou. V Plzni jsme dvakrát zvítězili, celkem hladce jsme porazili Rokycany a po velkém boji i extraligové kadetky Komety Praha. Nevyšel nám pouze zápas proti Třebínu, zbývající čtyři porážky byly vždy po velkém boji ve vyrovnaných koncovkách.

Vzhledem k tomu, že jsme nejlepší utkání hráli v sobotu večer a v neděli, je zřejmé, že děvčata jsou po letní přípravě v dobré fyzické kondici. Jediné, co nás po celý turnaj trápilo, je velké množství ztracených koncovek, v nichž jsme neprokázali dost klidu a odvahy.

Turnaj výborně vyšel Barče (super servis, útok i příjem), chybělo jen víc rozvahy při řešení těžkých situací. Majda byla jako obvykle oporou při příjmu a v poli a velmi dobře útočila i v posledních zápasech turnaje (běžecké tréninky nesou své ovoce J). Zlato jako obvykle, vyhraje nám set a ve druhém je po třech míčích na vystřídání kvůli jednomu esu. Spolehlivá byla na servisu a v poli. Ryky na liberu tradičně výborná v poli, v posledních zápasech se začala trochu vytrácet v příjmu. Holky si zvykají, že organizuje příjem a pole. Začíná nám to fungovat. Léňa s Ádou na bloku, spousta nadražených míčů na bloku, opory při servisu. Na nahrávce se střídala Líza s Ivetou – hodně zlepšily taktiku nahrávky, ale znovu nás trochu trápily nepřesnosti, hlavně při pinkání do obou kůlů.

Do týmu výborně zapadly obě Terezy. Tery (Very J), pro kterou to byl první turnaj v životě, se vůbec neztratila. Odehrála mnohem více zápasů, než jsme plánovali a její oslavy zisku bodu a našeho vítězství v tie-breaku se jistě brzy stanou le…gendárními. Terka Morávková výborná v poli, útočí z velké výšky a až zlepší výběr místa svého technicky bezvadného bloku, bude z ní vynikající „účko“.

Do startu 1. ligy nás čeká ještě jeden turnaj (tento víkend na Severu) a měsíc trénování. Prvního října nám to začne. Už se nemůžu dočkat…

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes