V sobotu pokračovala 1. liga juniorů

Vložil 9. 10. 2011 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Po dvou remízových dvojutkáních minulý víkend zajížděl Sever na půdu Kladna. Povzbuzeni předchozími výsledky se junioři netajili tím, že by chtěli dvakrát vyhrát. Tento týden se ovšem nakupily nemoci a ani jednoho tréninku se bohužel nemohla zúčastnit celá základní sestava juniorů.

Teď už ale k zápasům. První zápas začal Žatec velmi rozvážně, skóre se tahalo a do většího trháku nešel ani jeden z týmů. Sever ale zabral před koncovkou a vytvořil si do ní tříbodový náskok, který do konce ještě o bod navýšil. Do druhého setu šli junioři s tím, že se asi nemůže nic stát, opak byl pravdou. Žatec nezachytil začátek a tak druhý set prohrál poměrem 25:12. Ve třetí sadě byl k vidění velmi dobrý volejbal, který vyvrcholil v nervy drásající koncovce vítězstvím pro Sever 33:31. Čtvrtý set už si Žatec bez problému hlídal a i přes malé problémy v koncovce ho dokázal vyhrát.

Druhý zápas začal skoro úplně stejně, jako začal první. Kladno s pozměněnou sestavou na Sever nemělo a prohrálo první set 25:19. Druhý set až na začátek byl také pevně v žatecké moci a skončil stejným poměrem. Ve třetí sadě přišla tak zvaná ,,houpačka“ kdy po velmi dobrém výkonu polevíme a nedokážeme se soupeřem držet ani krok. Přesně toto nastalo ve třetím setu, kdy nám soupeř dokázal dát 8 bodů za sebou a výsledek si už pohlídal. Nicméně do třetího setu jsme šli úplně od začátku a znovu to byl Sever, jako v prvních dvou setech, kdo sebejistě dokráčel k vítězství 25:20 a v celém zápase 3:1.

Žatec podal, alespoň dle mého názoru, vcelku kvalitní výkon. Opět si velmi pomáhal bloky a hlavní útočná síla byla na kůlech. Začali ovšem už také vycházet útoky středem sítě. Příští utkání hrajeme 22.10 v Žatci na Severu a tímto srdečně všechny zveme.

VK Kladno – VK Sever Žatec 1:3 (-21,12,-31,-23), 1:3 (-19,-19,16,-20)

Sestava: Patrik Koutník, Vojtěch Bambas, Tomáš Opat, Michal Myška, Karel Jančík, Pavel Pylypčuk, Jan Pettrich, Jan Verunáč, Tomáš Beneš. Trenér: Jaroslav Vrbata, Hana Myšková

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes