Úspěšný volejbalový víkend

Vložil 9. 10. 2011 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na útoku Majda Nosková, ze sobotního zápasu juniorek

V první lize juniorek jsme ve druhém kole dosáhli na první výhru v soutěži proti VK Šanov Teplice. V prvním utkání dívky prohrávaly již 0:2 na sety, přesto prokázaly velkou vnitřní sílu, utkání otočily a závěr se změnil doslova v naši exhibici 3:2 (-18,-19,23,16,4). Do druhého zápasu už nám nezbyl dostatek fyzických ani psychických sil, výsledkem je porážka 1:3 (-9,19,-20,-14). Po dvou kolech máme bilanci jednoho vítězství a tří porážek a patří nám páté místo v šestičlenné skupině.

Junioři naopak letos začínají zúročovat ligové zkušenosti z předchozích sezon a po dvou vítězstvích na palubovce VK Kladno mají na kontě čtyři výhry a dvě porážky. Patří jim páté místo v desetičlenné skupině první ligy.

Nabitý sobotní program doplnil ještě druhý kvalifikační turnaj první ligy KP starších žákyň, kde naše dívky po boji porazily SKP Ústí 2:1, hladce přehrály Děčín 2:0 a podlehly pouze domácímu Duchovu. Vybojovaly v turnaji druhé místo a bez problémů se udržely v první lize KP.

V neděli pak naše nejmladší čekal první turnaj šestkového volejbalu mladších žákyň. Po úvodní prohře s domácími Ervěnicemi dokázala děvčata porazit VK Litvínov po velkém boji 2:1. Pak přišla jasná prohra se zkušenějším týmem Děčína a na závěr náš nejkrásnější zápas s Teplicemi. I přes konečnou porážku se dívky poprvé dokázaly „odbrzdit“, zápas naplno prožívaly a prosazovaly se i proti výrazně lepšímu soupeři. Turnaj velmi dobře odehrála Pája Barochová, ke které se spoluhráčky přidaly až v posledním utkání.

Žákyně, sobotní utkání v Duchcově

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes