Volejbalistkám vrcholí sezona

Vložil 12. 04. 2012 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

na snímku z utkání kadetek útočí Tereza Morávková, vykrývají zleva Jana Nováková, Veronika Čížkova a Bára Hanušová.

Po juniorkách skončily boje v Krajské Přeboru i kadetkám a starším žákyním. V obou kategoriích se nám podařilo dosáhnout cílů, které jsme si předsevzali na začátku sezony.

Kadetky vybojovaly bronzové medaile, na třetím místě tabulky ztratily tři body na týmy Teplic a Ervěnic. Naše výsledky ovlivnilo hlavně to, že jsme tuto soutěž brali pouze jako doplňkovou a v mnoha zápasech jsme nechávali odpočinout klíčové hráčky. Proto je třetí místo i pětibodový odstup na čtvrté Ústí nad Labem příjemným zakončením sezony.

Starší žákyně po rozpačitém podzimu, kdy dokonce ve druhém kole sestoupily z první ligy KP, na jaře obdivuhodně zdvihly hlavu. Po dvou kolech jsme měli již jen teoretickou naději na medaili. Dívky však nejprve suverénně vyhrály druhou ligu a v posledních dvou kolech ovládly bez ztráty setu i oba turnaje první ligy KP. To nám vyneslo nečekanou stříbrnou medaili a tím i postup na mistrovství republiky, kam se kvalifikují pouze dva nejlepší týmy z každého KP.

Zasloužený postup vybojovaly: Oldřiška Hradcová, Veronika Vaňková, Markéta Wiesingerová, Eliška Voláková, Veronika Čížková, Tereza Morávková, Karolína Kendrová a Michaela Cviková.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes