Žatecké volejbalistky prožívají snovou sezónu!

Vložil 15. 01. 2024 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Volejbalistky týmu VK Sever Žatec ukazují v letošní sezóně naprosto fenomenální formu a mají 100% výherní bilanci.  Žatecké volejbalistky hrají druhou nejvyšší soutěž, a sice 1. ligu žen do 22 let. Svou pouť letošní sezónou započaly žatecké hráčky hladkou výhrou nad Vejprnicemi, postupně porazily Kladno, Plzeň, Ústí nad Labem a o uplynulý víkend zvítězily i v posledním zápase skupiny v Teplicích.

Žatecký tým po celou skupinovou fázi předváděl dechberoucí týmové výkony a došel si pro jasné první místo ve skupině a postup do bojů o extraligu, a to bez jediné porážky!

Tým pod vedením trenérů Tomáše Vejvody, Jaroslava Havrdy a Kateřiny Dvořákové čekají tři velmi obtížná a důležitá domácí utkání, na nichž hráčky ocení podporu domácího publika! Postupně na žateckou půdu zavítají týmy z Liberce, Prahy a Jičína. První zápas boje o extraligu se uskuteční v žatecké hale již v sobotu 20.1.2024!

Žatecký klub děkuje všem hráčkám za vzornou reprezentaci města i klubu a přeje jim mnoho úspěchů pro nadcházející důležité zápasy! (kar)

Vítězný tým v utkání s Teplicemi

Vítězný tým v utkání s Teplicemi

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes