Mladé volejbalistky zahájily sezonu výborně

Vložil 14. 10. 2014 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku oslava bodu mladších žaček

Všechna dívčí žákovská družstva VK Sever Žatec zahájila letošní sezonu ve velkém stylu. Dívky zatím odehrály čtyři kvalifikační turnaje a ve všech se jim dařilo náramně.

Mladší žákyně se v kvalifikaci čtyřkového minivolejbalu, která rozdělila startující do pěti lig, mezi dvaceti týmy rozhodně neztratily. Všechna tři družstva se umístila v horní polovině celkového pořadí. Pro první bodovaný turnaj si A družstvo vybojovalo právo startovat ve druhé lize KP, dvě zbývající družstva zahájí sezonu ve třetí lize.

Ještě lépe se našim dívkám vedlo v kvalifikaci trojkového minivolejbalu. V konkurenci čtyřiadvaceti týmů se dvě naše družstva probojovala do první ligy, jedno do druhé a jedno do třetí ligy. V této soutěži jsme letos jednoznačně vyhlásili jako prioritu boj o medaile.

Starší žákyně mají za sebou již oba kvalifikační turnaje, oba bez obtíží vyhrály a souboj o body zahájí také v první lize KP.

O něco méně se daří v první lize našim juniorkám. Po třech odehraných kolech mají na kontě jedno vítězství a pět porážek. Pevně věříme, že i nejstarším dívkám se začne dařit lépe a budou ligovou tabulkou stoupat vzhůru.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes