Letní soustředění pohledem mladších žákyň

Vložil 31. 08. 2015 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Bylo 13.8. a my, volejbalistky a naši trenéři jsme se sešli, abychom zahájili letní soustředění.

Tři dny jsme se scházeli na kurtech TJ Sever Žatec, kde jsme i přes velké vedro dopoledne i odpoledne trénovali. V pátek jsme si ale odpoledne užívali na koupališti, kam jsme šli místo odpoledního tréninku.

V neděli 16. 8. jsme se shromáždili, abychom odjeli do Kralovic. Tam jsme chodili také na kurty, vedle kterých se hned nacházela hala, v níž jsme na začátku týdne 2 dny posilovali a hráli hry, protože nám pršelo. Jenom přípravka zůstávala v kempu, kde posilovali a hráli hry v jídelně, protože by se nás tolik do haly nevešlo. Průtrže mračen byly tak silné, že nás z těchto tréninků vozili trenéři autem, abychom hned na začátku nezmokly a nenastydly. Když ve středu přestalo pršet, přesunuli jsme se dopoledne konečně ven na antuku, kde tréninky začaly být mnohem zábavnější, jelikož jsme do ruky vzali míče. Odpoledne však v půlce tréninku začalo poprchávat, tak jsme znovu museli dovnitř do haly, ve které jsme znovu hráli hry.

Další dny nám počasí již přálo, a tak jsme až do konce týdne trénovali venku. Tam jsme se připravovali na následující sezónu, ve které budeme my, mladší žákyně A, hrát 3-kový, 4-kový i 6-kový volejbal, do kterého jsme si zvolili nově také posty, a který jsme také celý týden trénovali. Po tomto soustředění se přípravka rozdělila na mladší žákyně B a přípravku.

Večery jsme trávili hraním různých her nebo zpíváním s kytarou. Jenom v pátek se nám špatně usínalo kvůli velkému hluku. Ten vydávala kapela, která dole v kempu večer hrála.

Pár dnů uplynulo jako voda a soustředění už bylo skoro u konce. Poslední večer po našich programech, které jsme si celý týden nacvičovali, jsme měli táborák se dvěma kytarami, po kterém šli poslední spát až okolo druhé hodiny. Deset nás spalo venku pouze na karimatce a ve spacáku. Ostatní spali jako každou noc v chatce. Další den jsme již balili a v deset hodin přijel autobus, ve kterém jsme se s dobrou náladou vraceli domů.

O naše žaludky se jako na každém soustředění starala trenérka Irena Wilferová, které samozřejmě pomáhali i ostatní trenéři i trenérky.

Soustředění jsme si celkově užili a už se těšíme na další zimní i letní soustředění.

Lucie a Kateřina Rodovy

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes