Volejbalistkám vrcholí boje v Krajském Přeboru

Vložil 28. 03. 2019 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

Na snímku bronzové mladší žákyně

V sobotu proběhlo poslední kolo KP starších žákyň v Jirkově. Naše žačky měly už od ledna jistotu, že obhájí loňské umístění na prvním místě. Šlo tedy jen o to, jestli v posledním kole okusíme hořkost porážky. V turnaji holky postupně přehrály Děčín, Duchcov i domácí Jirkov a ovládly tak celou soutěž bez jediné prohry. Vybojovaly si tím právo startovat na Mistrovství ČR starších žákyň.

Ve stejné sestavě doplněné o Klárku Weidischovou a Julču Wiedovou jsme letos hráli KP ještě v kategorii kadetek. Pro všechny hráčky šlo o první zkušenost s touto soutěží i se zápasy hranými na tři vítězné sety. Přesto jsme chtěli i tady útočit na medailové příčky. První porážku jsme okusili hned v prvním kole na palubovce silného Ústí nad Labem. Další však přišla až v kole předposledním v Děčíně, kde jsme si mohli dovolit výrazně zamíchat sestavou, protože už jsme měli jistotu zlatých medailí. Zbylých šestadvacet utkání totiž holky vyhrály, ovládly suverénně i tuto soutěž a vybojovaly si právo zúčastnit se kvalifikace o první ligu kadetek.

Svoji soutěž dohrály i mladší žákyně, které i díky skvěle zvládnutému poslednímu kolu vybojovaly v KP bronzové medaile. Pro tento mladý tým je třetí místo úspěchem, který ještě mohou vylepšit na Mistrovství ČR mladších žákyň.

O zlaté medaile a tím i právo startu v baráži o první ligu budou bojovat i naše juniorky, které by tak završily skvělou sezonu žateckého volejbalu.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes