Volejbalistky dohrály další dvě soutěže

Vložil 12. 04. 2019 | kategorie Aktuality | 0 komentářů

na snímku slaví vítěznou rozehru zleva: Kačka Rodová, Naty Chládková, Adéla Baronová, Péťa Barochová, Anička Vejvodová a Bára Karasová

Starším žákyním vyvrcholily boje v Českém Poháru finálovým turnajem v Hradci Králové. V minulém kole se nám podařilo postoupit do první osmičky, takže nás čekal boj se sedmi nejlepšími týmy celé republiky. O výsledky nám tak úplně nešlo, spíš o to kolik toho holky nechají na kurtu proti špičkovým soupeřům.

Páteční zápas proti Plzni nám příliš nevyšel. První set příliš nevyšel Aničce hrající na účku, ve druhém se přestalo dařit i ostatním a turnaj tak zahajujeme prohrou 0:2 (-22,-18).

V sobotu ráno začínáme s Duklou Liberec, což je soupeř, který nám vůbec nevyhovuje. Výborně cloní, hraje bez chyb a my snadno ztrácíme i druhý zápas 0:2 (-12,-17). Další na řadě je Ostrava a nám se konečně začíná dařit. Z holek padá nervozita a s přispěním fandících rodičů držíme výborný výkon po celý zápas. Vítězíme 2:0 (16,22) a je jasné, že ve finále neskončíme s nulou. Uherské Hradiště má výborné družstvo, drží druhé místo v celkovém pořadí, ale holkám se daří držet s favoritem krok. Sice obě koncovky těsně ztrácíme, ale v tomto případě není prohra 0:2 (-20,-23) rozhodně ostudou. V posledním sobotním utkání s Brnem už nám trochu docházejí síly a tak nás soupeř přehrává 0:2 (-16,-19).

V neděli ráno jdeme na Kralupy. Ty nutně potřebují zvítězit, aby si udržely pozici mezi nejlepšími čtyřmi týmy a tím i přímý postup do finále MČR. Jenže náš fanklub je konečně kompletní, buben a trumpety jedou naplno a holky hrají fantasticky. Odvážným a týmovým výkonem porážíme velkého favorita 2:0 (23,23). Lídr soutěže Chodov ztratil v celé sezoně jen dvě utkání. Holky si ale na závěr soutěže schovaly snad nejlepší výkon celého roku. První set ještě získává po boji soupeř, druhý však bereme my. V tiebreaku holky excelují a vítězí 2:1 (-19,20,7). Páté místo ve finálovém turnaji ČP a deváté místo v celkovém pořadí je pro nás skvělý výsledek a pro holky odměnou za tvrdou práci, kterou v tréninku odvádějí.

Juniorky v posledním kole Krajského Přeboru přesvědčivě zvítězily na palubovce posledního Ústí nad Labem dvakrát 3:0 a završily tak skvělou sezonu ziskem dalších zlatých medailí pro žatecký volejbal. Postoupily tím pádem stejně jako kadetky do baráže o první ligu.

Vložit komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

best wordpress themes - wordpress themes 2012 - wordpress travel themes